Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Хмельниччині розпочала роботу перша поліцейська станція в області

2 липня у смт. Дунаївці, що на Хмельниччині, розпочала роботу перша поліцейська станція в області. Про це Гал-інфо повідомили у ГУНП в Хмельницькій області.

ГУ НП у Хмельницькій області

Основне призначення поліцейської станції — місце для постійної дислокації груп реагування патрульної поліції. Крім того, на ній працюватимуть старший дільничний офіцер та інспектор ювенальної превенції. Будинок, у якому розташована станція, складається з двох частин – службової та житлової. Службова частина включає в себе службові кабінети, кімнату для прийому громадян, кімнату для затриманих і кімнату для відпочинку членів ГРПП. У житловому приміщенні матиме можливість мешкати дільничний офіцер у разі відсутності власного житла на дільниці обслуговування.

ГУ НП у Хмельницькій області

Поліцейська станція у смт. Дунаївці обслуговуватиме 17 населених пунктів, у яких проживає понад 12 тисяч мешканців. Місце її розташування обране таким чином, щоб група реагування, яка у момент надходження виклику перебуває на базі, могла у найвіддаленішу від станції точку обслуговування дістатися упродовж 15-20 хв.

ГУ НП у Хмельницькій області

Найближчим часом відкриття таких поліцейських станцій заплановано у курортному містечку Сатанів Городоцького району, с. Війтівці Волочиського району та с. Жердя Чемеровецького району. А у перспективі — відкриття таких станцій у кожному районі області.

ГУ НП у Хмельницькій області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ