Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині на ЗНО з математики не прийшло майже 20% зареєстрованих

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, сьогодні в Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Випускники складали тести з математики.

На Львівщині явка склала 81,7 % від загальної кількості учнів, які зареєструвались на математику. Досить високий показник, враховуючи те, що відмінили ДПА.

ʺКонстатуємо, що всі пункти тестування розпочали роботу вчасно. Україна потребує освічених людей і дуже важливо, щоб молодь здобувала якісну освіту в українських вищих навчальних закладах і, у подальшому, реалізувала усі свої ідеї задля розвитку нашої держави. Бажаємо учасникам незалежного оцінювання успіхів та високих результатівʺ,- наголосив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Зазначимо, наступне ЗНО відбудеться 30 червня з української мови та літератури.

2 липня буде тестування з фізики, 6 липня - з іспанської, німецької, французької мов, а 7 липня - з англійської. 9 липня - з історії України, 13 липня - з біології, 15 липня з географії. Останнє тестування основної сесії відбудеться 17 липня - з хімії.  

Нагадаємо, в умовах карантинних заходів, пункти тестування забезпечені усіма необхідними засобами індивідуального захисту.

Міністерство охорони здоров’я  визначило критерії щодо проходження ЗНО. Так, в будівлю допускатимуть лише людей, які безпосередньо складають ЗНО, та інспекторів, усі повинні бути у масках. Учасників тестування повинні розсадити у приміщеннях з дотриманням соціальної дистанції (в аудиторіях – до 15 осіб на відстані 1,2 м). У кожному пункті тестування забезпечується чергування медпрацівників.

На вході до пунктів проведення тестування проводитимуть термоскринінг.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 25 червня по 17 липня, додаткова – з 24 липня до 10 серпня. Цьогоріч  на Львівщині зареєструвались понад  26 тисяч учасників тестування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ