Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На Львівщині продовжуються спортивні акції для дітей воїнів АТО

На Львівщині продовжуються спортивні акції для дітей воїнів АТО. Повідомили Гал-інфо в Мiнiстерстві молоді та спорту України.

З ініціативи управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації й за активної підтримки секторів молоді і спорту районних державних адміністрацій, тренерських колективів усіх дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини упродовж листопада-грудня 2015 року відбуваються показові та відкриті тренування з різних видів спорту учнів ДЮСШ, на які запрошуються усі бажаючі діти воїнів АТО, Героїв Небесної Сотні.

Саме вони потребують усебічної громадської підтримки й уваги, а відтак зможуть знайти свої нові спортивні захоплення, записатися в спортивну школу, відвідувати спортивні заняття, знайти нових друзів, відчути підтримку тренера й радість від заняття спортом.

Зокрема, успішно такі заходи відбулися в Мостиському районі Львівщини на базі районної дитячо-юнацької спортивної школи. На міському стадіоні «Карпати» під керівництвом тренера Є.Склярова відбулися відкриті тренування з найпопулярнішої спортивної гри – футболу, а в спортивному залі відбулися показові тренування з боксу (тренер Р.Голубінка). Загалом понад 50 дітей воїнів АТО Мостищини з великою цікавістю і завзяттям взяли участь у цих спортивних тренуваннях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ