Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині скутерист втретє за рік попався нетверезим за кермом

38-річний чоловік не мав необхідних документів для керування транспортним засобом та державних номерних знаків.

Правоохоронці на Львівщині затримали чергового водія, який керував мотоциклом у стані наркотичного сп'яніння. При цьому чоловіка вже двічі протягом року притягали до відповідальності за таке ж порушення.

Про це повідомляють в патрульній поліції Львівщини, передає Гал-інфо. 

Інцидент стався під час спілкування поліцейських з водієм на одній із вулиць Львова. Правоохоронці помітили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Проте він відмовився проходити медичне обстеження.

Як з’ясувалося згодом, цього року водія вже двічі притягували до відповідальності за керування автівкою під впливом наркотичних речовин. Крім того, він повторно сів за кермо, позбавлений права керування.

На порушника склали адміністративні протоколи за статтями про повторне керування транспортом у стані сп'яніння, про повторне керування без прав та за порушення правил використання номерних знаків.

Окрім штрафів, за такі правопорушення водію загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Адже систематичне керування авто в нетверезому стані чи без прав свідчить про зневагу водія до закону та небезпеку для оточення.

Поліція закликає всіх дотримуватися правил дорожнього руху та не сідати за кермо в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Адже це загрожує життю та здоров'ю як самого водія, так і інших учасників дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ