Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині вимагають кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму

Громадська рада при Львівській ОДА прийняла звернення до Президента, голи Верховної Ради та Кабінету міністрів, а також президента Віктора Януковича щодо недопущення проведення гей-параду у Києві та прийняття законопроекту № 2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні». Про це 21 травня під час прес-конференції повідомив голова ЛМГО «Фонд захисту сім’ї», член комісії у справах сім’ї та молоді при громадській раді Львівської ОДА Олександр Савченко.

Він нагадав, що до Громадської ради при Львівській ОДА входить понад 200 громадських організацій.

За його словами, громадськість обурена та стурбована тим, що кілька попередніх звернень на найвищому рівні проігнорували.

Савченко заявив, що Україна – це країна з усталеними культурними нормами та багатовіковими традиціями, тому популяризація гомосексуалізму не сприймається в суспільстві.

За його словами, подібні звернення надходять не лише від громадських організацій, але й від місцевих рад, але влада на це не реагує.

Він зачитав текст звернення, у якому містяться такі вимоги:

- не допустити проведення гей-параду у Києві, як заходу, що нівелює інститут сім’ї;

- на рівні обласних та місцевих рад прийняти звернення щодо ставлення до гомосексуалізму та легалізації одностатевих шлюбів та засудження цього явища у суспільстві;

- вимога внести у текст Конституції посилання на християнство та християнські цінності, як історичну основу моральних і культурних цінностей народу України;

- внести у текст Конституції норму, відповідно до якої визначити, що подружжя – це союз лише між чоловіком та жінкою;

- не допустити затвердження тих законів, які можуть привести до легалізації гомосексуального способу життя.

«Чому коли чоловік каже, що він Наполеон - його лікують, а коли чоловік каже, що він жінка – його права захищають?», - сказав він.

Савченко також припустив, що за цими змінами у законодавстві стоять великі гроші з Європи, але він закликав не продавати за них українську мораль та цінності.

Він також закликав законодавців повернути норму закону, яка передбачає кримінальну відповідальність за пропаганду та популяризацію гомосексуалізму.

Нагадаємо, що 25 травня у Києві повинен відбутися «Марш рівності», який організовує ЛГБТ-спільнота.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ