Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обрано голову Громадської ради при Львівському ОУЛМГ

У вівторок, 17 листопада, відбулося засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Про це повідомили 18 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛОР.
Фото ЛОР

Важливим питанням порядку денного було обрання нового голови Громадської ради при Львівському ОУЛМГ. За результатами голосування абсолютною більшістю голосів головою Громадської ради обрано делегованого представника ГО «Спілка учасників бойових дій в АТО, ООС добровольців та волонтерів «Побратими об’єднані» Степана Біласа, який очолював Громадську раду при Львівському ОУЛМГ попереднього скликання.

Заступницею голови Громадської ради обрано Наталю Писарчук (Львівське обласне об'єднання організацій роботодавців).

Також члени Громадської ради обговорили проект типового Положення про Громадську Раду при Львівському ОУЛМГ та прийняли рішення взяти його за основу з внесеними доповненнями.

Окрім цього, для ефективної організації роботи Громадської ради при Львівському ОУЛМГ було погоджено створення  4 постійнодіючих комісій з лісового господарства, лісопромислового комплексу, мисливського господарства та зв’язків з громадськістю, а також обрано голів комісій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ