Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вікіпедія назвала львів’янина Болюбаша найефективнішим головою Громадської ради

Як інформують у прес-службі Громадської ради при Львівській ОДА, львів’янин Андрій Болюбаш офіційно наймолодший та найефективніший голова Громадської ради при облдержадміністраціях України
Андрій Болюбаш

Таку інформацію вчора, 3 січня, розмістив авторитетний американський сайт – онлайн-енциклопедія ʺВікіпедіяʺ. У матеріалі вказано, що Андрій Болюбаш у віці 32 років є наймолодшим головою та показує найкращі результати роботи в Україні серед усіх голів громадських рад при ОДА.

ʺНапрацьовано 10 законопроектів щодо децентралізації (зміни до Податкового кодексу України, Бюджетного кодексу України); Напрацьовано пропозиції до Програми комплексного розвитку паливно-енергетичного комплексу Львівської області на 2017—2020 роки; Здійснено вплив на скасування Постанови НКРЕКП № 148 від 31 січня 2017 року; Проведено перший в Україні Всеукраїнський Форум Громадських рад; Запроваджено електронну чергу у Червоноградському міському секторі ДМС України; Збережено рекреаційно-відпочинкову зону Регіонального ландшафтного парку Знесіння; Укладено надважливі меморандуми про співробітництво між всіма профільними громадськими радами, профспілками та Асоціацією платників податків Львівщини, що з твердістю говорить про монолітний та консолідований громадський сектор областіʺ - йдеться у матеріалі сайту ʺВікіпедіяʺ

Додамо, що у 2019 році Андрій Болюбаш був переобраний головою Громради при Львівській ОДА на другий термін та визнаний громадським діячем року за результатами голосування читачів журналу ʺРІА Українаʺ.

Нагадаємо, що ʺВікіпедіяʺ, або ʺWikipediaʺ - найбільша та найпопулярніша багатомовна онлайн-енциклопедія. Це п’ятий за популярністю веб-сайт у світі, щомісяця його відвідують сотні мільйонів користувачів всесвітньої павутини. ʺВікіпедіюʺ вважають найповнішою енциклопедією, яку коли-небудь створювали за всю історію людства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ