Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали чотирьох нелегальних мігрантів з Індії та Шрі-Ланки

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/2
Чотирьох іноземців, які намагалися незаконно дістатися країн ЄС, виявили прикордонники відділу "Смільниця". Про це повідомили 27 серпня Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Інформацію про появу в прикордонні іноземців надали працівники оперативного підрозділу прикордонного загону та ВКР СБУ. Двох громадян Шрі-Ланки та водія таксі «Dacia», який здійснював їх перевезення, прикордонний наряд зупинив на околиці одного з населених пунктів Самбірського району. Згодом прикордонники затримали ще двох громадян Індії.

Усіх чотирьох затриманих нелегальних мігрантів віком 25-32 роки доставлено до прикордонного підрозділу для складання протоколів за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення прийматиме суд. Троє з затриманих мали посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Щодо водія, дії якого вказують на можливі ознаки кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України» - проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ