Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На міських виборах Таліпов «кинув» ветеранів та афганців

Низький результат СПУ на виборах до Львівської міської ради був результатом одноосібного редагування партійного списку до міськради першим секретарем обкому СПУ Євгеном Таліповим, -- заявив екс перший секретар Львівського міського комітету СПУ Віктор Савченко. За його словами, через викреслення із першої п’ятірки списку представників Української спілки ветеранів Афганістану та зміщення у списку представників ветеранської організації ще перед виборами ці організації висловили недовіру першому секретарю обкому Євгену Таліпову.
Натомість у провалі міської виборчої кампанії Євген Таліпов звинуватив міський комітет СПУ, хоча на міську виборчу кампанію з партійної казни не було виділено ні копійки, а повним ходом йшло фінансування  виборів до обласної та Верховної Ради — акцентував Віктор Савченко.
З критичними виступами на адресу Євгена Таліпова під час учорашнього четвертого етапу 13 міської партійної конференції СПУ виступили також заступник голови Львівської обласної ветеранської організації, член СПУ Микола Радченко та член правління Української спілки ветеранів Афганістану Василь Неймит.          
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ