Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На околицях Жовкви незаконно викидають львівське сміття

На території цегельного заводу, що розташований на околицях міста Жовква, активісти знайшли незаконне сміттєзвалище, куди звозять сміття зі Львова. Про це на своїй сторінці повідомив депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський.

Сміття тривалий час привозили і скидали в кар'єри. Один кар'єр засипаний повністю, зверху присипаний снігом. У інший, за повідомленням очевидців, лише за вчорашній день скинули щонайменше три контейнери сміття і розрівняли трактором.

«Про незаконне сміттєзвалище стало відомо від мешканців району. За їх словами, сміття сюди звозять з грудня 2016 року», - розповів Ігор Муравський, депутат Жовківської районної ради, голова комісії з питань сільського господарства.

Він також зазначив, що походження сміття легко підтвердити чеками та документами, знайденими на місці. «Точна кількість завезеного сміття не відома. Виїзд на місце події підтвердив достовірність інформації - на території кар'єру було знайдено чеки із львівських супермаркетів, датовані 3 січня 2017 року, ліцензійні договори між ТзОВ "Ю-КОНТРОЛ" та ГО "НЕЗАЛЕЖНІ" з львівською реєстрацією та багато іншого», - розповів Ігор Муравський.

Про знахідку повідомили  ГУ Національної поліції у Львівській області, Прокуратуру Львівської області, СБУ у Львівській області, Державну екологічну інспекцію у Львівській області. В них вимагають відреагувати на даний факт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ