Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На озеленення Сихівського району виділили майже 5.5 млн грн

Відповіді тендери подано Сихівською районною адміністрацією Львівської міської ради у системі Prozorro. Зокрема, у двох із трьох лотів уже обрано переможця.

Так, Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради подала тендер з двома лотами, у яких вже є визначений переможець. Перший лот - надання послуг з формувальної та санітарної обрізки, видалення та висадки окремих дерев та кущів, а другий - надання послуг з покосу газонів на території Сихівського району м. Львова.

Переможцем обох лотів тендеру став ФОП Коминський Микола Михайлович, який подав найнижчі цінові пропозиції. Відповідно були укладені дві угоди на суми 1 млн 671 тис.100 грн  та 2 млн 138 тис. 250 грн.

Також, відповідно до інформації іншого тендеру, для надання послуг з посадки та утримання квітників, влаштування та догляд квіткових композицій на території Сихівського району м.Львова готова виділити 1 млн 600 тис. грн. Станом на зараз очікується подання тендерних пропозицій з технічною документацією від компаній, готових виконати ці роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ