Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На пробне ЗНО-2014 на Львівщині зареєструвалося майже 9 тис. осіб

На пробне ЗНО-2014 у Львівській області зареєструвалося 8 тис. 890 абітурієнтів. Про це сьогодні, 24 грудня, на прес-конференції повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Серед них 25 дітей-сиріт, пробне тестування для них є безкоштовним (з одного предмета). Для усіх інших пробне ЗНО є платним, його вартість 89 грн.

Серед усіх зареєстрованих на пробні іспити 4 тис. 159 осіб обрали один предмет, 4 тис. 729 осіб – два предмети, 1 особа – три предмети, 1 особа – 4 предмети.

За словами Лариси Середяк, найбільше абітурієнтів зареєструвалось на українську мову літературу, далі по спадній йдуть математика, історія України, біологія та англійська мова.

Водночас Лариса Середяк зауважила, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти можна готуватися до ЗНО безплатно: там є тренувальне он-лайн тестування.

Додамо, що реєстрація на пробне ЗНО-2014 тривала з 1 до 30 листопада цього року.Писати тести абітурієнти будуть 22 березня (з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської) та 29 березня (з математики, історії України, біології, географії, світової літератури).

Фото - dt.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ