Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На відкриття матчу між Марією Музичук та Хоу Іфань запросять близько тисячі осіб

Церемонія відкриття матчу за звання чемпіонки світу з шахів розпочнеться 1 березня о 19:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

У програмі церемонії відкриття – виступи відомих львівських виконавців, які чергуватимуться з традиційними привітаннями української та китайської гросмейстерок від перших осіб країни та міста. Окрім того, під час відкриття відбудеться церемонія жеребкування, після якого стане відомо хто з дівчат розпочне матч білими фігурами.

На головній сцені міста виступатимуть із синтезом східно-автентики, східно-європейського модерну і джазу балет «Життя», скрипаль-віртуоз та майстер поєднувати неперевершене виконання і видовищне шоу від Олександра Божика, виконавці класничної опери і сучасної популярної музики квартет Tenors Bel’сфтещ та учасниця шоу «Голос країни» Христина Соловій з мелодійними народними піснями у власній інтерпретації.

На відкриття планують запросити близько тисяч осіб. У першу чергу – «винуватців» події – Марію Музичук та Хоу Іфань з своїми командами. Також серед запрошених – представники ФІДЕ, Федерації шахів України, міжнародної шахової спільноти, відомі гросмейстери, чиновники та школярі Львова та області, які займаються шахами у відповідних гуртках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ