Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На впорядкування полігонів Львівщини виділили 5,5 млн грн

Міста Львівщини, які приймають на свої сміттєзвалища сміття зі Львова, отримають 5,5 млн грн на впорядкування полігонів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 13 липня, під час позачергового засідання сесії Львівської обласної ради, передає Гал-інфо.
Фото - УНІАН.

Рішення ухвалене в межах меморандуму з містами, які приймають тверді побутові відходи зі Львова.

Кошти на впорядкування полігонів  віднайшли, внісши зміни до обласної Програми охорони навколишнього природного середовища в частині розподілу фінансів на природоохоронні заходи. 

Водночас депутати Львівської облради ухвалили ще низку змін до обласних програм та показників обласного бюджету на 2017 рік.

Зокрема, вони збільшили доходи загального фонду обласного бюджету за рахунок субвенції, отриманої з Державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на 660 тисяч гривень.

З них 500 тис. грн передбачено на капітальний ремонт внутрішньобудинкових хідників та доріг КЗ Львівської обласної ради «Львівський геріатричний пансіонат». Ще 50 тис. грн – на покращення матеріально-технічного забезпечення Перемишлянського професійного ліцею. Окрім того 110 тис. грн передбачено на заміну вікон та дверей у Миколаївському професійному ліцеї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ