Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Зеленій планують облаштувати громадський простір зі скейт-зоною

Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/4
Як зазначили в департаменті містобудування, сквер, що на вул. Зеленій, планують реконструювати, облаштувавши громадський простір зі скейт-зоною.

"Територію осучаснять та перетворять на місце активного дозвілля молоді. Адже місце розташування та рельєф дозволяють використовувати простір раціональніше та поєднати тут різні види відпочинку.

Після реконструкції у сквері мають з’явитися комфортні зони для відпочинку, алеї, сучасні вуличні меблі, освітлення, озеленення.

Наразі так званою "родзинкою" скверу є ще радянська стела, яка загромаджує простір та не має жодної корисної функції. Як виглядатиме стела в осучасненому просторі, визначатимуть на архітектурному конкурсі.

Сходи, які зараз є у сквері, роблять зелену зону недоступною для маломобільних груп населення. Це також потребує змін! Бо громадські простори – це насамперед про комфорт і доступність.

Щоб раціональніше використати рельєф території, перетворити сквер на місце активного дозвілля, тут планують облаштувати скейт-зону. Тим паче, що поруч заплановане відкриття молодіжного центру, тож створення скейт-парку буде дуже доречним.

За розмірами скейт-парк на вул. Зеленій буде трохи більшим за той, що є на вул. Б. Хмельницького.

Наразі в управлінні архітектури департаменту містобудування ще напрацьовують концепцію з облаштування нового скейт-парку на вулиці Зеленій", - зазначають у департаменті містобудування.

Нагадаємо, минулого тижня на засіданні сесії Львівської міської ради підтримали створення парку на вул. Миколайчука.

Сесія підтримала створення парку на вул. Миколайчука

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ