Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ЗНО з німецької мови був використаний тест минулого року

Під час проведення зовнішнього оцінювання з німецької мови Українським центром оцінювання якості освіти були використані завдання тесту, що використовувались в ході пробного тестування у 2015 році.

Зокрема, переважна більшість завдань тесту пробного незалежного оцінювання 2015 року, що знаходився у вільному доступі на різноманітних ресурсах в Інтернеті, включаючи сервіси онлайн-підготовки до ЗНО, є ідентичними завданням тесту основної сесії ЗНО 2016 року з німецької мови.

Зазначені тести містять по 43 завдання, з яких тільки 5 завдань повністю відрізняються. Деякі завдання тесту мають незначні відмінності, але абсолютно однакові за суттю, це стосується і найбільш оцінюваного завдання — власного висловлення, в якому текст відрізняється лише кількома фразами, та яке оцінюється у 14 балів.

Нагадаємо, що результати тесту з німецької, як і результати тестів з англійської, французької та іспанської мов, подаватимуться абітурієнтами до вищих навчальних закладів у 2016 році. Тест з німецької мови складали близько 3000 осіб.

Завантажити завдання тестів можна за посиланнями:

Пробний тест 2015 року

Тест ЗНО 2016 року

osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ