Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На зустрічі міського голови Дрогобича з польською делегацією з міста Демблін обговорювалось питання залучення Дрогобича до проектів, що реалізуються за кошти ЄС

23 січня у Дрогобичі відбулася зустріч міського голови Михайла Лужецького з делегацією з  м. Дембліна (Республіка Польща), яка прибула  в Дрогобич на запрошення Дрогобицького відділу Львівського обласного товариства польської культури. У складі делегації були бургомістр м. Дембліна Д. Ценкель, віце-секретар міської ради Р.Амаровіч, депутат міської ради, голова скаутської організації К.Карбовскі, скарбнича м.Дембліна Т.Зиган, заступник директора школи № 5 Б.Стасяк, працівник міської ради В.Зімни.
На зустрічі було обговорено питання залучення Дрогобича до проектів, що реалізуються за кошти Європейського Союзу. Делегація м. Дембліна ознайомилася з українськими різдвяними традиціями, зустрілася з польською громадою Дрогобича, а також через благодійний фонд “Карітас” передала різдвяні подарунки та гуманітарну допомогу для дітей-інвалідів товариства "Надія". Про це повідомило управління внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ