Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На зустрічі Петра Олійника з Генеральним Консулом Угорської Республіки у місті Ужгороді Вілмошом Сіклаварі обговорили розширення співпраці у галузі туризму

6 березня голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся з Генеральним Консулом Угорської республіки у місті Ужгороді Вілмошом Сіклаварі.  Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.
Під час зустрічі йшлося про розширення співпраці у галузі туризму – у квітні цього року в Угорщині пройде форум туристичних фірм, на котрий запрошено і львівські турфірми. Також обговорювалось питання про можливість відкриття авіарейсу Львів-Будапешт, що сприятиме пожвавленню стосунків у бізнес-середовищі.
«Декілька років тому було підписано угоду про співпрацю між Угорщиною та Львівщиною, – повідомив Петро Олійник. – Необхідно напрацювати конкретні напрямки співпраці і розвивати їх. Я вважаю конкретним прикладом розвитку економічних стосунків угорську інвестицію на Львівщині – ТзОВ «Дунапак – Україна».
У рамках візиту на Львівщину  Генеральний Консул Угорщини планує відвідати підприємство, яке виготовляє паперову та картонну тару ТзОВ «Дунапак – Україна» у м. Жидачеві (іноземний інвестор – угорське підприємство «Dunapck and Packing LTD», обсяг інвестицій 3,195 млн дол.США).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ