Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальницю львівської юстиції суд залучив до справи Жукровського

Начальницю Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванну Смачило суд долучив до справи щодо Ярослава Жукровського. Про це 8 лютого повідомив журналіст Гал-інфо із зали суду.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Сьогодні, 8 лютого, відбулось судове засідання в Львівському окружному адміністративному суді за позовом Ярослава Жукровського.  Зокрема, розглядають оскарження неправомірності та незаконності звільнення з посади начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського.

Екс-начальнику львівської юстиції не потрібен адвокат: відбувся суд

Під час засідання сторона відповідача представник Міністерства юстиції, головний спеціаліст Міністерства юстиції України Ірина Скалецька звернулась до суду з клопотанням щодо залучення в якості третьої особи на стороні відповідача теперішнього керівника ГТУ юстиції у Львівській області Іванни Василівни Смачило.

Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

Ірина Скалецька аргументувала своє клопотання так: «30 січня 2018 року наказом Міністерства юстиції України було призначено на посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Смачило Іванну Василівну.

Однією з вимог позивача є поновлення його на посаді начальника. Якщо суд задовольнить позов Жукровського Ярослава Івановича інтереси та права Смачило Іванни Василівни будуть порушені. Тому ми просимо суд залучити до розгляду справи у якості третьої особи теперішнього», - зазначила Ірина Скалецька.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

На що Ярослав Жукровський пояснив свою позицію щодо цього клопотання. «Минулого тижня Іванна Смачило давала прес-конференцію, на якій публічно заявила про те, що у разі рішення суду про поновлення мене на посаді, вона готова поступитись місцем».

У разі поновлення Жукровського порушать права сьогоднішньої очільниці, - Мін`юст

Тож за підсумками дебатів суд «за наявності достатньої правової аргументації» ухвалив рішення про залучення в якості третьої особи на стороні відповідача теперішнього керівника ГТУ юстиції у Львівській області Іванни Василівни Смачило. 

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ