Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наливайченко приєднався до Кличка

В партії «УДАР» уважно вивчають реакцію громади на оприлюднені списки претендентів на мажоритарні округи.

Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в інтерв’ю каналу ICTV.

«Ми уважно моніторимо реакцію громади на оприлюднені нами списки претендентів у кандидати на мажоритарних округах. Можу сказати, що мінімум 5-10 відсотків зі списку – ті, хто отримав найбільш критичні зауваження від громади – не стануть кандидатами від «УДАРу», – заявив Кличко.

За словами Кличка, «УДАР» вже передав представникам неурядового сектору, зокрема, руху ЧЕСНО і список потенційних кандидатів-списочників, аби до з’їзду його вивчили на предмет відповідності критеріям.

Кличко зазначив, що у списку партії «будуть ті, хто налаштований працювати на зміни в країні. Це достойні й професійні люди, які представлятимуть інтереси громадян. Будуть і політики, яких знають, і принципи яких співпадають з принципами і критеріями «УДАРу», – переконаний лідер партії.

На запитання кореспондента про те, чи можливе приєднання до «УДАРу» Валентина Наливайченка, Кличко відповів, що Наливайченко дійсно висловив бажання працювати в його команді і доєднався до партії «УДАР». «Він людина професійна, зі світоглядом та баченням майбутнього України, які співпадають з нашим», – сказав Віталій Кличко.

Щодо списків, лідер «УДАРу» зауважив: хто буде в п'ятірці, десятці і двадцятці – визначать делегати з’їзду партії, який відбудеться 1 серпня в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ