Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардеп Кива сьогодні захищає дисертацію: частину журналістів не допустили

У понеділок, 26 квітня, у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості відбувається захист кандидатської дисертації народного депутата України від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви.
Ілля Кива

Про це інформує Новинарня.

Зокрема журналіст Данило Мокрик у Facebook написав:

“На захист дисертації Киви не пускають журналістів “без акредитації”. Не пускає працівник поліції в цивільному. Бо в нього є “списки”. У списках 90% – представники каналів Медведчука. Акредитацію проводили помічники Киви. Через перешкоджання законній журналістській діяльності викликав поліцію на місце".

Усередину інституту впустили представників телеканалів “112 Україна” та NewsOne. Також згодом дозволили зайти представникам “Громадського” та “1+1”.

“Українська правда” написала, до закладу ще зайшли двоє журналісток каналу “Перший незалежний”, який створили після санкцій щодо “112 Україна” та NewsOne.

Один з двох працівників Нацполіції, які прибули на виклик – Назар Ткач – заявив, що він не може припинити перешкоджання журналістській діяльності.

За словами правоохоронця, журналістам треба чекати приїзд слідчої групи, мовляв, “це їхні повноваження” – реагувати на перешкоджання журналістам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ