Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» може розколотися на дві частини - Анатолій Романюк

„Політологи та експерти останнім часом прогнозують розкол «Нашої України», але я би з ними не погодився, оскільки народні обранці побояться втратити депутатські мандати,” – так політолог Анатолій Романюк прокоментував нинішню ситуацію у «Нашій Україні», яка не може прийняти остаточного рішення щодо приєднання чи не приєднання до урядової коаліції.

 «Заяви Романа Безсмертного з приводу того, що окремих членів НУ позбавлять депутатських мандатів через те, що вони не погоджуються з позицією приєднання НУ до коаліції, є ніщо інше, як залякування.  На мою думку, розкол відбудеться в середині фракції на дві частини, а саме – опозиційна НУ до Кабміну та НУ, яка  буде плідно співпрацювати з новою коаліцією у складі КПУ, СПУ та Партії регіонів», - зазначає Анатолій Романюк.
 Стосовно того, як приєднання НУ до урядової коаліції може позначитися на рейтингу блоку, Анатолій  Романюк зазначив, що рейтинг останньої нині опустився на кілька позначок вниз. «Можу спрогнозувати, що і в подальшому рейтинг блоку буде знижуватись», – сказав Романюк. 
 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ