Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» покинула засідання парламенту

Фракція „Нашої України” покинула засідання Верховної Ради після подолання народними обранцями вето Віктора Ющенка на Закон «Про Кабінет Міністрів України».
„Ми зараз вилучаємо картки і залишаємо залу”, – заявив лідер фракції "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко з трибуни парламенту. За його словами, «до антикризової коаліції приєдналася ще одна фракція, яка називала себе демократичною. Ухвалений закон дає можливість Кабінету Міністрів України узурпувати владу, і маю надію, що найближчим часом глава держави зробить подання до Конституційного Суду з приводу численних регламентних порушень і порушень Конституції по суті під час голосування.
Нагадаємо, Верховна Рада подолала вето Президента Віктора Ющенка на Закон про Кабінет Міністрів, за це рішення проголосувало 365 депутатів, з них 185 депутатів від Партії регіонів, 121 – від БЮТ, 31 – соціаліст, 21 комуніст, 8 позафракційних. Раніше народний депутат України Юрій Ключковський заявив «Гал-info», що БЮТ домовився з Партією регіонів про спільне голосування за подолання вето Президента на закон про Кабмін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ