Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Названо регіони, де влада в карантин підвищила вартість проїзду в міському транспорті

В Україні з початку карантину вартість проїзду у міському транспорті подорожчала у чотирьох областях. Про це у відповіді на інформаційний запит УНН повідомили у Державній служби статистики України.

Так, починаючи з березня по серпень 2020 року вартість проїзду у міському транспорті зросла у Житомирській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. У Житомирській на 20%, у Чернівецькій на 53%, в Івано-Франківській на 50%, а у Закарпатській на 5,8%.

Як зазначає УННстаном на серпень 2020 року по відношенню до грудня 2019 року найбільше ціни на проїзд у міському транспорті зросли у Житомирській та Чернівецькій областях.

Нагадаємо, у березні з початком карантинних заходів через пандемію коронавірусу по Україні був обмежений рух громадського транспорту, деякий час користуватися громадським транспортом могла лише низка категорій громадян, зокрема, лікарі та працівники підприємств критичної інфраструктури. Після пом’якшення карантинних обмежен громадський транспорт, як комунальний так і приватні перевізники, відновили повноцінну роботу, але з певними застереженнями щодо епідеміологічної безпеки пасажирів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ