Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові перевізникам виписали 155 штрафів за невипуск на маршрути належної кількості транспорту

Міське управління транспорту регулярно фіксує невиконання договірних зобовʼязань на низці маршрутів, які обслуговують три приватні перевізники, - «Фіакр», «Міра і К» та АТП-16430.
Фото Олена Ляхович

 Йдеться зокрема про невипуск належної кількості автобусів. Відтак, через ці порушення на перевізників з початку року наклали 155 штрафів на загальну суму 263 тис. грн.

В управлінні транспорту кажуть, що найбільше штрафів мають «Фіакр» та «Міра і К»  - 63 та 61. Відтак, ці компанії за невиконання умов договорів мають сплатити  107 тис. грн та майже 104 тис. відповідно. Ще 31 штраф на загальну суму майже 53 тис. грн виписали АТП-14630.

Зокрема, компанія «Фіакр» не забезпезпечує належний випуск транспорту на чотирьох лініях.  Так, на маршруті №17 курсує тільки 1 автобус замість 6. На маршруті №13 - 3 автобуси замість 6. На маршруті №34 - 5 автобусів замість 12. На маршруті №41 - 6 автобусів замість 15.

Щодо «Міра і К», то компанія не виконує свої зобовʼязання на маршруті № 27  - випускає  на лінію 1 автобус замість 6.  А також порушує графіки руху на маршруті № 8.

Перевізник АТП-14630 недовипускає транспорт на маршрут № 21 - там курсує лише 4 автобуси замість 10.

«Сподіваємося, що накладені штрафні санкції стимулюватимуть перевізників відновити належну роботу проблемних маршрутів. Якщо вони і надалі будуть неспроможності виконувати свої договірні зобовʼязання, департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури буде розглядати можливість дострокового розірвання договорів та заміни перевізників на вказаних маршрутах», - зазначив керівник управління транспорту Орест Олеськів.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/300293-u-lvovi-pereviznikam-vipisali-155-shtrafiv-za-nevipusk-na-marshruti-nalezhnoji-kilkosti-transportu

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ