Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не доцільно - Костенко про об’єднання з Тимошенко

УНП розпочинає формування нової політичної опозиції в Україні. Про це заявив лідер УНП Юрій Костенко, перебуваючи учора на з’їзді депутатів місцевих рад Львівщини, представників УНП.

«Ми повинні надати українському виборцю право на праву альтернативу. Саме тому нашим головним завданням на сьогоднішній день є формування нової в Україні опозиції правого спрямування”, – заявляє Юрій Костенко.
Щодо майбутньої опозиційної діяльності, то Юрій Костенко вважає, що недоцільно створювати єдине опозиційне об’єднання з різними політичними силами: „Я не впевнений в тому, що Україні потрібна єдина опозиція. Оскільки опозиція, яка базується на різному світогляді, завжди є дуже вразливою”.
„Зрозумійте, що не може бути й мови про якісь об’єднання. Такий час вже минув. Сьогоднішні опозиційні політичні сили є ідеологічно протилежні нам. Наприклад, БЮТ. Головна відмінність лівих і правих полягає у тому, що праві, приходячи до влади, зменшують податки і сприяють виробничій активності, а ліві, приходячи до влади, збільшують податки. Саме це й продемонстрував уряд Тимошенко - у перші дні діяльності збільшивши податок на середній бізнес. Саме тому ми зобов’язані сформувати праву опозицію, яка самостійно досягатиме влади”, – наголосив Костенко, виступаючи перед депутатами місцевих рад Львівщини.
Нагадаємо, що учора, 17 вересня, УНП провела у Львові збори депутатів місцевих рад Львівщини, на які було запрошено депутатів районних, сільських, селищних, міських рад, міських, сільських та селищних голів Львівщини, які є членами або висуванцями УНП. На  Львівщині УНП має свої фракції у 17 районних радах та 14 міських радах. Загалом у місцевих радах Львівщини різного рівня понад 700 депутатів та понад 50 сільських, селищних голів є представниками УНП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ