Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Не на смітник: у Львові старі меблі приймають у пункті збору

Мешканцям нагадують, що старі дивани, шафи, крісла можна здати в пункті збору на вул. Жовківська, 18.
Фото: ЛМР

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

В управлінні з питань поводження з відходами ЛМР розповідають, що часто старі меблі залишають навколо сміттєвих контейнерів, гадаючи, що їх заберуть перевізники ТПВ. Але насправді сміттєвози не призначені для вивезення великогабаритних відходів, і якщо їх вкинути у сміттєвоз, то його механізми вийдуть з ладу. 

«Ми часто бачимо, як біля сміттєвих контейнерів мешканці залишають старі меблі. Тоді, майданчик перетворюється на невелике звалище. А сміттєвози, які забирають відходи, не можуть їх забрати, бо якщо меблі вкинути у сміттєвоз, то його механізми вийдуть з ладу.

Закликаємо мешканців нашого міста використовувати контейнерні майданчики для роздільного збору побутових відходів, а усі великогабаритні відходи привозити на вул. Жовківську», - наголошують в управлінні з питань поводження з відходами.

Нагадуємо, що спецмайданчик для великогабаритних відходів розташований за адресою м. Львів вул. Жовківська,18, ЛКП «ТФ Львівспецкомунтранс». Приймають великогабаритні відходи щодня (окрім вихідних) з 08:30 год до 17:15 год, у п’ятницю - до 16:00 год. Вартість: 1 кг великогабаритних відходів (меблів) - 52 коп.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ