Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Не пройдуть і не пролетять»: Полторак про війська РФ

Міністр оборони вірить, що Росія далі не пройде і не пролетить. Про це він заявив у привітанні з нагоди Дня радіотехнічних військ Повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

«Вірю, що агресор на українську землю далі не пройде і не пролетить. Саме на вашу пильність і уважність ми покладаємо великі сподівання й не сумніваємося, що ви їх виправдаєте», - написав міністр оборони. 

Полторак сказав, що радіотехнічні війська виконують унікальну місію, збираючи і відтворюючи всю необхідну інформацію про повітряну обстановку в небі над Україною Їх робота в сучасних складних безпекових реаліях є надзвичайною почесним та відповідальним завданням.

«Недаремне радіотехнічі війська називають «очима» нашого неба. Дякую всім військовослужбовцям за бездоганні бойові чергування, за уважність і вчасність виявлення загроз, за віддані службі сили та роки свого життя», - звернувся міністр оборони до військових. 

Також Полторак побажав всім міцного здоров’я, сімейного благополуччя й добробуту і висловив бажання якнайшвидше спостерігати лише за мирним українським небом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ