Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ніч у Краківці минула без сутичок

1/3
Протягом ночі правопорушень або надзвичайних подій на ПП "Краковець" не зафіксовано. На місці перебувають керівники поліції Львівщини. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Поблизу пункту пропуску «Краковець» на українсько-польському кордоні розміщено наметове містечко учасників раніше заявленого масового заходу. На прохання низки народних депутатів, організаторів цієї акції та представників громадських організацій поліція здійснює посилену охорону публічної безпеки і порядку.

Упродовж ночі на 10 вересня жодної інформації про правопорушення або надзвичайні події до підрозділів поліції не надійшло.

На місці перебуває начальник поліції Львівської області Валерій Середа, а також керівники структурних поліцейських підрозділів. Правоохоронці продовжують нести службу згідно з раніше розробленою розстановкою сил і засобів поліції.

Нагадаємо, напередодні увечері відбувся інструктаж сил поліції, залучених до охорони публічної безпеки і порядку на території поблизу прикордонного пункту пропуску «Краковець».

Раніше повідомлялося, що поліція перевіряє повідомлення про виявлення підозрілого предмета у бізнесцентрі на Львівщині.

Пізніше стало відомо, що під час обстеження небезпечних предметів не виявлено.

Нагадаємо, сьогодні, 10 вересня, екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі планує повернутися  в Україну через КПП "Краковець". Українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці  травня 2015 року.  Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України. Не виключено, що сьогодні можуть затримати Саакашвілі.

Відтак, на Краківці прихильники Саакашвілі розгорнули наметове містечко, спорудили сцену. Водночас  до Краківця приїхало зо 5 автобусів з молодиками спортивної статури - проти Саакашвілі.  Була загроза сутичок.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ