Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нова Львівська облрада готова працювати зі старим директором «Львів-ТБ»?

Львівська обласна рада ще не отримала судового рішення, яким було скасовано звільнення Михайла Хвойницького з посади гендиректора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ». Про це Гал-інфо повідомив заступник голови Львівської облради Петро Колодій.

Він також додав, що рішення суду розглядатимуть спільно комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку й комунальної власності та комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації. За результатами розгляду питання прийматиметься рішення.

Нагадаємо, учора, 15 грудня, Галицький районний суд міста Львова поновив Михайла Хвойницького на посаді гендиректора Львівської телекомпанії «Львів-ТБ».

Хвойницького було звільнено з посади директора КП "Телекомпанія Львів-ТБ".рішенням сесії Львівської обласної ради 6 липня цього року.

У тексті рішення було вказано, що причиною звільнення стали грубі порушення. Зокрема, як зазначив начальник управління комунального майна Львівської обласної ради Микола Бандра, порушення полягало і в тому, що у квітні Хвойницький надіслав листа в Нацраду з питань телебачення та радіомовлення про те,  що "Телекомпанія Львів-ТБ"  відмовляється від ліцензії на мовлення.

Михайло Хвойницький стверджує, що 17 травня написав листа до Нацради з проханням анулювати попередній лист.

Відтак, у вересні цього року він звернувся до суду з позовом про скасування рішення облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ