Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новинка осені ‒ Айфон 14

Випуск базового iPhone 14 планувався як виробництво простих смартфонів. Його сміливо можна назвати зрозумілим та надійним телефоном, довго вибирати який не доведеться.

Цей пристрій не містить жодних особливостей та радикальних оновлень. Технічних оновлень у ньому практично не спостерігається, якщо порівнювати з минулими зразками.

Особливості iPhone14

Охочі купити Айфон14 не знайдуть у ньому особливих змін. Це модель з двома камерами, OLED-екраном, що мають частоту 60 Гц і сканером обличчя Face ID, для вбудовування якого використовується досить великий «чубчик». Екран збільшився в розмірах, він дорівнював 6,7 дюйма (проти 6,1 дюйма у минулих моделей). Істотно підвищилися можливості акумулятора. За свідченнями розробників, він зможе витягувати, якщо переглядатиме відео протягом 26 годин.

Телефон став власником супутникового SOS-оповіщення (Emergency SOS), яке буде активно навіть якщо буде відсутній стільниковий зв'язок та Wi-Fi. Підключення супутникових частот до телефону відбудеться лише через 15 секунд і він почне вимагати допомоги у рятувальників.

Пристрій отримав покращену камеру. Вона має ті ж 12 мегапікселів, але вже збільшену світлосилу об'єктива. Це сприяє отриманню фото вищої якості при низькій освітленості (уловлювання світло більше на 49%).Забезпечує нормальну роботу камери наявність нейромережі Photonic Engine, яка допомагає у роботі та передній камері, яка вперше стала володаркою автофокусу. Максимальна стабілізація зображень Action Mode, виготовлена ​​за передовими технологіями, своєю екстремально якісною роботою зможе виступити чудовою заміною штативу. Доступні кольори телефону допомагають розпізнавати його серед багатьох інших схожих зразків. Більш освітленим на кілька кольорів стала червона колірна гама (PRODUCT) RED. Синій, рожевий та дві варіації зеленого замінили бузковим та блакитним. Не отримали змін відтінки білого Starlight та Midnight – синювато-чорного.

Де купити Айфон 14

iPhone 14 завезений до України через імпорт. У великих торгових мережах телефон придбати ще складно. Проте, продавці докладають багато зусиль, щоб забезпечити доступність телефонів населенню країни. Практично відсутня комісія для продавців, які торгують новинкою, а покупці зможуть скористатися кешбеком – 1% від покупки. Стартова ціна на Айфон 14 починається з 1100 $, що відповідає 41 499 гривень відповідно до поточного курсу. Таким чином, у державу Айфон 14 постачають в країну переважно із: США, Канади, Японії та Арабських Еміратів.

Для покупки смартфона краще використовувати перевірені майданчики, такі як Фокстрот, що добре зарекомендували себе. Уникайте сірковозів, вони сильно завищують ціни, та якість відрізняється від справжньої. Купляйте офіційну продукцію від перевіреного інтернет-магазину foxtrot.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ