Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

НСЗУ припинила оплату послуг з надання невідкладної стоматологічної допомоги

З 1 квітня 2023 року Національна служба здоров’я України прийняла рішення про припинення оплати послуг з надання невідкладної стоматологічної допомоги дорослому населенню.

Фото: Depositphotos

На жаль, це означає, що тепер пацієнти будуть змушені оплачувати ці послуги власним коштом. Про це повідомили в пресслужбі Луцької міської ради.

У цей непростий час, щоб захистити вразливі категорії населення, з бюджету Луцької міської територіальної громади виділять кошти комунальному підприємству “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка” для надання безоплатної невідкладної стоматологічної допомоги. Це - пільгові категорії громадян, визначені Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, “Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”, “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”.

Мешканцям нашої громади, які не належать до вищезазначених категорій,  надаватимуть ці послуги відповідно до пільгових тарифів, встановлених комунальним підприємством. 

Надання невідкладної стоматологічної допомоги у КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка” для пацієнтів, які не є мешканцями Луцької міської територіальної громади, буде здійснюватись відповідно до затверджених тарифів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ