Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Низькі показники господарської діяльності у Яворівському районі не могли бути основною причиною звільнення голови Яворівської РДА – Михайло Ваврин

Яворівський район посідає третє місце в рейтингу районів Львівської області. Повідомив „Гал-info” заступник голови тимчасової депутатської комісії Львівської обласної ради, яка має проаналізувати соціально-економічний стан області, представник ВО „Батьківщина” Михайло Ваврин.

„Це свідчить про те, що низькі показники господарської діяльності у Яворівському районі не могли бути основною причиною звільнення голови Яворівської РДА”, – сказав „Гал-info” Михайло Ваврин. За його словами, рейтинг було складено в управлінні економіки ЛОДА на підставі аналізу діяльності голови Яворівської РДА. Щодо інших районів, то остаточні дані до комісії ще не надходили.
Нагадаємо, що під час останньої сесії Львівської обласної ради депутати створили тимчасову комісію, яка мала дослідити підстави прийняття рішення колегії Львівської ОДА від 17.05.2006 року № 20 «Про доцільність перебування на займаних посадах та притягнення до дисциплінарної відповідальності окремих голів РДА Львівської області».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ