Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласна влада хоче знати кількість аварійних будинків області

Комісія Львівської обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства запланувала комплексно підійти до вирішення проблем аварійного житла на Львівщині. Найперше комісія займатиметься встановленням переліку аварійних об’єктів. Про це «Гал-info» повідомив голова комісії з питань планування території, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Валерій Калинюк.

 За його словами, мешканці області часто звертаються у зв’язку з аварійністю їхніх помешкань, такі звернення надходять зі Львова, Стрия, Бродів. Валерій Калинюк вважає, що без попередньої реєстрації таких об’єктів не можна говорити про дієву допомогу жителям таких будинків, цілком можливо, що ця проблема є не стільки регіональною, скільки загальнодержавною.  
 «Ми хочемо розробити програму усунення проблем аварійного житла у Львівській області. Готується перелік аварійних об’єктів, зараз ми навіть не можемо дати об’єктивну оцінку ситуації», — зазначив Валерій Калинюк. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ