Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Саєнко: Державна служба потребує сучасних менеджерів

Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко зазначив, що державна служба потребує менеджерів, які володіють сучасними інструментами управління. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Увага конкурс! На посади #НоваДержавнаСлужба – одразу 42 вакантних місця. Сьогодні державна служба, як ніколи, потребує професійних та мотивованих службовців, здатних реалізувати амбітний курс змін в умовах сьогодення», - написав Міністр.

Він зазначив, що з початку кадрового набору тільки через career.gov.ua подалися більш ніж 25 тисяч кандидатів, з яких горнило конкурсу пройшли лише 470.

«Ми шукаємо не тільки тих, хто має досвід державної служби, а й «нову кров». Численний міжнародний досвід говорить про те, що саме змішані команди є найбільш ефективними. Будемо раді менеджерам з бізнесу, адже саме вони володіють сучасними робочими інструментами і досвідом, набутим у конкурентних умовах», - зазначив Олександр Саєнко.

Міністр закликав всіх охочих подавати документи на вакантні посади.

«Якщо ви відчуваєте, що можете зробити внесок у розвиток країни, не баріться, подавайте документи! Не бійтесь перешкод і жорстких умов конкурсу, бо саме це запорука успіху майбутньої команди, сформованої з найкращих!» - підкреслив Олександр Саєнко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ