Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександру Азархіну призначили заступницею Міністра інфраструктури України

Кабінет Міністрів України призначив Олександру Азархіну заступницею Міністра інфраструктури України. У фокусі її роботи — критична інфраструктура та стратегічне планування.
Олександра Азархіна

Про це інформує Міністерство інфраструктури України.

Зокрема, Олександра координуватиме роботу новоствореного Відділу критичної інфраструктури. Його основне завдання — системна відбудова та розвиток об’єктів інфраструктури, які є важливими для економіки, національної безпеки та оборони України.

До призначення на посаду очолювала Команду підтримки реформ при Укравтодорі, а також була радницею Міністра інфраструктури України та заступником директора Команди підтримки реформи при Мінінфраструктури.

За 2 роки роботи в інфраструктурній галузі Олександра допомогла успішно запустити антикорупційну програму в Укравтодорі у рамках договору з ЄБРР, масштабувати роботу системи Weigh-in-Motion, залучити перші інфраструктурні єврооблігації на український ринок, а також створити та запустити систему цифрового управління дорожньою галуззю.

Окрім суто інфраструктурних проєктів, має досвід роботи в інших сферах  державного управління. Зокрема, після подій Революції гідності Олександра працювала над низкою реформ та їх комунікацією в аграрній сфері, сферах сталого розвитку та захисту навколишнього середовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ