Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ольга Герасим’юк очолила Нацраду з питань телебачення і радіомовлення

На засіданні 22 квітня члени Національної ради обрали з-поміж себе керівний склад регуляторного органу. Про це інформує прес-служба Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Головою Національної ради обрано Ольгу Герасим’юк. Першим заступником голови став Валентин Коваль, а заступником голови – Олег Черниш. Юрія Зіневича обрано відповідальним секретарем Національної ради.

Попередньо члени Національної ради відповідно до абзацу третього частини сьомої статті 10 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» проголосували за припинення повноважень Ольги Герасим’юк як першого заступника голови Національної ради і Олександра Ільяшенка як відповідального секретаря Національної ради.

Відповідно до статей 9 і 10 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» голова Національної ради, перший заступник, заступник голови та відповідальний секретар Національної ради обираються Національною радою із числа членів Національної ради шляхом таємного голосування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ