Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн-курс про те, як залюбитися в українську - МовиТи!

Онлайн-курс «МовиТИ» допоможе вам пізнати українську такою, якою вона є: з діалектами, суржиком, афоризмами та лайкою, а головне — підкаже, як подолати страхи під час переходу на українську та зробити цей процес якомога простішим.

Ми хочемо, щоб українська стала вашою колежанкою, яку хочеться запрошувати на зустрічі з друзями, сімейні посиденьки та на побачення з коханими. А її вивчення — приємним челенджем і аж ніяк не примусом.

«Якщо порівняти вивчення мови зі стосунками, то наш курс допоможе на найпершому етапі: коли в животі дещо лоскоче від страху, а слова вилітають з голови. Коли страшно здатися недолугими та смішними, друзі підколюють, а рідні кидають скептичні погляди зі словами: “ну, ну, подивимося, що з того вийде”. Але не варто нікого слухати, адже для стосунків потрібні двоє, у нашому випадку — це мова і ти. Проходьте онлайн-курс “МовиТИ”, щоб залюбитися в українську до нестями», — говорять в студії онлайн-освіти EdEra.

«МовиТИ» не про академічні правила, винятки та заборони. Курс покликаний познайомити вас з українською та надихнути її вивчати. Окрім мотивації, ви знайдете практичні поради, цікаві ресурси, добірки фільмів, книг та корисностей, які допоможуть поглибити свої знання і після курсу. 

За 5 модулів учасники дізнаються:

  • чому страшно переходити на українську та як подолати ці страхи;
  • чому помилки — це нормально і навіть добре;
  • як легко і без зайвих зусиль розширити свій словниковий запас;
  • чому жива мова (суржик, діалекти, говірки) — це круто і ні разу не соромно;
  • як вдосконалювати мову протягом усього життя.


Проходьте онлайн-курс «МовиТИ», щоб залюбитися в українську!

Онлайн-курс створено в межах програми «Єднання заради дії», яка реалізується IREX в Україні та за підтримки Державного департаменту США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ