Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опубліковано правильні відповіді ЗНО із іноземних мов

Сьогодні, 26 травня, на сайті УЦОЯО опублікували правильні відповіді на тести із ЗНО із іспанської, німецької, французької мов, які абітурієнти писали вчора.
фото із вільних джерел

Ознайомитися з таблицею правильних відповідей із німецької мови можна за посиланням, із французької мови - тут, та із іспанської мови тут.

Нагадуємо, що до 14 червня відбудеться засідання експертних комісій при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з іспанської, німецької, французької мов.

До 15 червня на інформаційних сторінках учасників будуть розміщені результати тестування з цих предметів. Учасникам, які хочуть самостійно визначити кількість набраних тестових балів, радимо скористатися схемами нарахування балів за виконання завдань з іспанської, німецької, французької мов, а також критеріями оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з цих предметів, розміщеними у розділі «Предмети ЗНО».

Опубліковано правильні відповіді до тесту ЗНО з української мови і літератури

Схеми оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (власного висловлення) з іспанської, німецької, французької мов, ухвалені на засіданні предметних фахових комісій з цих предметів, буде оприлюднено в розділі «Предмети ЗНО» 29 травня 2017 р.

Нагадаємо, наступне ЗНО відбудеться із англійської мови у понеділок, 29 травня. Основна сесія ЗНО триватиме до 16 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ