Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Основною версією замаху на Федишина, про яку збирається розповісти незабаром Максимов, є земельні питання?

Основною версією замаху на Романа Федишина є земельні питання, — повідомило „Гал-info” поінформоване джерело у правоохоронних органах. Як стверджує джерело, саме це і є тими „новими і цікавими фактами” у справі замаху на генерального директора ТзОВ „Шувар” Романа Федишина, які обіцяв до кінця цього тижня оприлюднити начальник УМВС області Віталій Максимов.

Зовсім нещодавно Управління боротьби з організованою злочинністю УМВСУ у Львівській області отримало інформацію, що замах на життя Романа Федишина пов’язаний із 10-ма гектарами землі, які „Шувар” хотів отримати для розширення території ринку. Всі документи на отримання цієї землі, нагадаємо, вже знаходяться у Львівській міській раді. Однак плани гендиректора ТзОВ „Шувар” стосовно тотального розширення продовольчого базару, який зараз має 8 га, як стверджує джерело, не співпали з інтересами деяких осіб. Щоправда, кого саме, „Гал-info” наразі невідомо. 
Поряд з тим, це лише загальна інформація і достатньої доказової бази у правоохоронців поки що нема. Працівники УБОЗу активно перевіряють цю інформацію, але чи саме це є „ключем” до розгадки замаху, ніхто стверджувати не береться. Отож, як заявляє поінформоване джерело, остання заява Максимова, яка стосується справи замаху на Романа Федишина, може стати його черговим блефом. Нагадаємо, що свого часу головний міліціонер області заявляв, що справу вбивства екс-голови Львівської ОДА Степана Сенчука розкриють до квітня 2006 року. Натомість її не розкрили ще до сьогодні.
Ще однією версією замаху на життя гендиректора „Шувару”, як повідомило джерело, є така, що до цього замаху причетні відомі у бандитських колах рекетири на прізвисько Душман та Десант, близькі родички яких, як вже інформували львівські ЗМІ, входять у число співзасновниць ТзОВ „Шувар”. Міліція підозрює цих осіб в тому, що вбивши Романа Федишина, якому належить понад 50% статутного фонду товариства, вони хотіли повністю привласнити „Шувар”, адже юридичні відносини між засновниками ТзОВ є такими, що у випадку смерті одного з них їхня частка не переходить у спадок родичам. Щоправда, у зв’язку із появою нової інформації, ця версія зараз дещо відійшла на другий план, і правоохоронці схильні вважати, що замах пов’язаний саме із земельними питаннями.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ