Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Паркетна дошка для підлоги: класика для актуального ремонту

Ремонт квартир у Львові хоч і клопітлива, але приємна справа, адже так ваш будинок стає кращим, сучаснішим, незвичним. Ви наче отримуєте нове житло, не витрачаючи гроші на його покупку. Хоча, звісно, якісно зроблений ремонт вимагає фінансування. Зате і результат може бути значно кращим ніж у тих випадках, коли за роботу люди беруться самостійно, не маючи для цього ні знань ні досвіду. Звісно, у фінансовому плані спостерігається значна економія, але практичність такого ремонту часто низька. Рано чи пізно всі недоліки будуть нагадувати про себе, тому як тимчасовий варіант самостійний ремонт приміщення буде доволі раціональним, але для довготривалого результату варто витратити більше грошей, та найняти професіоналів.

Ремонт підлоги та сучасні тенденції

Якісний ремонт буде з вами протягом всього життя, а от якщо робити його непрофесійно, скоріш за все, через певний час доведеться все переробляти. До того ж потрібно не так багато часу, щоб допущені недоліки продемонстрували себе у всій красі. Зазвичай, стандартний термін для нового ремонту – три роки з періоду, коли був зроблений попередній. В результаті тратиться доволі багато часу та грошей, а люди все одно продовжують жити в житлі, яке не відповідає сучасним тенденціям ні по стилю ні по фактурі. Хіба не краще за раз витратити більше грошей, але скористатись послугами професіоналів, робота яких буде достойно виглядати навіть через десятиліття?

Звісно мода на інтер’єр та особливості в ремонті змінюється часто. Ті тенденції, які були актуальні десятиліття тому з часом втрачають свою ідентичність, а на ринку з’являється щось нове та цікаве. Але зазвичай підлогу міняють не часто. Особливо якщо вона у ідеальному стані та зроблена якісно. Саме тому, якщо обрати покриття для підлоги, основну увагу потрібно приділяти не дизайну, а якості. Тоді всі перипетії у дизайні та стилі для неї будуть пустим звуком.

Паркет є якраз тим варіантом, який буде актуальним роками, адже він сам по собі є класикою. Звісно, з’являються нові колекції та цікаві інновації, але навряд чи буде місце трагедії, якщо, дизайн трохи не відповідатиме тенденціям цього року. Виробники підлогових покриттів з натуральних матеріалів наймають цілі відділи інженерів та дизайнерів, які працюють над випуском нових колекцій покриття, що легко знайде своє місце в сучасному інтер'єрі.

У чому переваги паркету перед іншими типами покриття для підлоги

Обираючи матеріал для підлоги, ви обов’язково звернете увагу на паркетну дошку. Окрім зовнішніх переваг у неї є виняткові практичні якості. Розглянувши лише деякі з них, ви обов’язково станете фанатом паркетної дошки, не дивлячись на її подекуди не зовсім бюджетні ціни. І так, серед переваг паркету можна виділити:

  • Екологічність. Для виготовлення використовуються натуральні матеріали, які обробляються екологічно безпечними способами. Це дозволяє отримувати абсолютно безпечне покриття для підлоги, без зайвих запахів, випарів та інших неприємних факторів.
  • Тривалий термін служби. Практично всі лінійки, які є на ринку і мають доволі високу якість, відрізняються порівняно довгим терміном служби. Вони можуть служити вірою та правдою десятиліттями, практично не змінюючись з плином часу.
  • Широкий асортимент. Ринок паркету активно розвивається, тому є можливість підібрати варіант під будь-який ремонт, а не тільки класичний.
  • Універсальність. Подібне покриття для підлоги завжди було і буде актуальним та модним. Шанси на те, що це з часом зміниться, дуже малі. Тому якщо ви обираєте саме цей варіант оформлення підлоги, жалкувати про це навряд-чи доведеться.
  • Ціни. Так, паркет відносно дорогий матеріал, але на ринку представлені різні лінійки, у тому числі бюджетні. Вони не такі дорогі, як сегмент класу «люкс», але мають якість, яка прикрасить будь-яку квартиру.

Завдяки лаковим покриттям, дошка отримує не тільки додаткову декоративну цінність, але і більш надійний захист від різних негативних факторів, механічних та біологічних загроз. Також паркет доволі міцне покриття, яке може витримати важкі меблі, не деформуючись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ