Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія регіонів закликає обласну організацію БЮТ дати принципову оцінку діям голови облради Михайла Сендака

Прес-служба Львівського обласного виборчого штабу Партії регіонів з приводу політичної цензури на Львівщині розповсюдила заяву у якій закликає обласну організацію БЮТ дати принципову оцінку діям її члена, голови облради Михайла Сендака.
Текст заяви подаємо повністю:
„У Львові сталася чергова новина: голова Львівської обласної ради М. Сендак заблокував рахунки комунального підприємства „Львів ТБ”. Мовляв, „наша апаратура, куплена облрадою, використовується на знімання партійних зборів, з’їздів, весіль та стриптиз-фільмів”. Ця філліпіка прозвучала під час чергового засідання облради. При цьому, новоявлений цензор додав, начебто апаратура використовується для Партії регіонів.
Прес-служба Львівського обласного виборчого штабу Партії регіонів заявляє свій категоричний протест щодо наклепницьких, провокаційних і безвідповідальних висловлювань обласного чільника – апологета виборчого блоку БЮТ. У стосунках з медіа Партія регіонів діє на підставі виборчого законодавства та угод із тими ЗМІ, які висвітлюють нашу передвиборну діяльність.
Що стосується новітньої львівської цензури, то на знак протесту проти такого нечуваного адміністративного свавілля колектив „Львів ТБ” з сьогоднішнього дня оголосив безстроковий страйк. Львівське обласне відділення Партії регіонів солідаризується з журналістами у їхньому прагненні відстояти свободу слова.
Цей безприцидентний тиск на ЗМІ ще раз засвідчує, що на Львівщині в ході виборчої кампанії нагнітається адміністративний ресурс, частішають випадки переслідування інакодумства і, що найнебезпечніше, – права журналістів на власну думку. Львівський обласний виборчий штаб Партії регіонів, різко засуджуючи такі дикі прецеденти, закликає усіх суб’єктів виборчого процесу до плюралізму думок, толеранції і відповідальності.
Вимагаємо також від обласної організації БЮТ дати принципову оцінку діям свого соратника – голови облради М. Сендака. Не дамо задушити свободу слова!
Прес-служба обласного виборчого штабу Партії регіонів.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ