Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пентагон опублікував кадри зіткнення російського Су-27 з американським дроном

Міністерство оборони США оприлюднило кадри зіткнення російського Су-27 з американським MQ-9 над Чорним морем, що сталося у вівторок, 14 березня.
Фото: з відео Міноборони США щодо знищення дрона MQ-9

На кадрах видно як російські літаки скидають пальне на американський дрон MQ-9, а потім врізаються в нього. Після цього пропелер безпілотника було пошкоджено. 

Нагадаємо, американське командування зазначило, що MQ-9 виконував рутинні операції в міжнародному повітряному просторі, коли його перехопив і збив російський літак, що призвело до катастрофи і повної втрати MQ-9.

Міністерство оборони росії у вівторок увечері заявило, що їхні винищувачі Су-27 не мають стосунку до падіння американського безпілотника MQ-9 Reaper у Чорному морі, а ще він наблизився до анексованого Криму й летів із порушеннями.

З їхніми словами,  російські винищувачі "не вступали в контакт" із безпілотним літальним апаратом і "благополучно повернулися на аеродром базування". Безпілотний літальний апарат MQ-9 перейшов у некерований політ із втратою висоти і зіткнувся з водною поверхнею.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ