Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петро Порошенко підписав зміни до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу"

Як повідомили в прес-службі Президента України, Петро Порошенко підписав Закон, що вдосконалює питання виплати одноразової допомоги у разі загибелі, інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у ЗСУ.

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення зміни до статті 214 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» щодо удосконалення окремих питань виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України».

Метою Закону є підвищення рівня соціального захисту іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України.

Документом удосконалюється чинне законодавство та встановлюється на однаковому рівні розмір одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності для всіх військовослужбовців Збройних Сил України, у тому числі і іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ