Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час акції на Львівщині висадили майже 200 га лісу

Цими днями, у День довкілля, на Львівщині завершилася акція "Майбутнє лісу у твоїх руках-2016". Загалом участь у заходах взяли понад 3,5 тисячі осіб, зокрема учнівська молодь та представники громадських організацій. За весь період акції висадили лісових культур на площу майже у 200 га. Про це повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема протягом останнього тижня акції працівники Немирівського лісництва ДП "Рава-Руське лісове господарство" та учнівська молодь висадили 2000 дерев ялини звичайної. А у "Боринському лісовому господарстві" посадили 150 декоративних дерев та кущів: ялівець козацький, самшит, липу, кипарисовик горіхоплідний, тую західну та ін.

Відтак за час проведення акції, окрім посадки лісу, провели 166 ознайомчо-пізнавальних заходів та 157 заходів з благоустрою територій, майстер-класи із садіння лісу, щеплення деревних порід та посіву лісового насіння. Також організували обласний "Конкурс на краще шкільне лісництво" та  виготовили і розвішали 600 шпаківень.

Загалом найбільш активними учасниками заходів з посадки лісу, озеленення та благоустрою парків, скверів, алей були представники Бродівського, Дрогобицького, Жовківського, Золочівського, Перемишлянського, Самбірського, Сколівського, Старосамбірського та Турківського районів області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ