Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підписано Меморандум про співпрацю між Мінветеранів та Хмельницькою ОДА

Перший заступник Міністра у справах ветеранів України Григорій Галаган та виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Калініченко підписали Меморандум про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України та Хмельницькою ОДА.

Відповідно до документа сторони спільно працюватимуть над вирішенням проблемних питань ветеранів, а також сприятимуть поширенню інформації щодо прав та соціальних гарантій, передбачених законодавством України, для ветеранів, членів їх сімей та осіб, на яких поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

 Григорій Галаган та Володимир Калініченко обговорили проблеми, які виникають у ветеранів області, зокрема, йшлося про отримання земельних ділянок, пільговий проїзд, квартирне забезпечення, брак фінансування тощо.

Також  перший  заступник Міністра у справах ветеранів  взяв участь у засіданні координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Хмельницькій області, де поспілкувався з ветеранами та розповів їм про діяльність Міністерства у справах ветеранів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ