Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після медійного розголосу міська рада скасувала дискримінаційну норму щодо паркування

Нагадаємо, вчора інформаційна агенція "Гал-інфо" оприлюднила деталі схеми, яку вигадали в ЛКП "Львівавтодор" з так званими пільговими абонементами на паркування.

Як зазначалось в публікації, на думку керівництва ЛКП "Львівавтодор", на абонементи за зниженою вартістю можуть претендувати лише мешканці тих будинків, зі сторони яких розміщена платна парковка. І не можуть претендувати мешканці з будинків цієї самої вулиці, але які живуть через дорогу.

Нова маніпуляція від Львівавтодору: містян поділили на "правих" та "лівих"

Як стало відомо Гал-інфо, вчора 20 квітня, у Львівській міській раді була проведена робоча зустріч за участі представників постійної депутатської комісії з транспорту, зв'язку і міської мобільності ЛМР, представників громадськості, керівника ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка та директора департаменту міської мобільності Олега Забарила. На зустрічі  на вимогу депутатів та представників громадськості було вирішено скасувати дану дискримінаційну норму.

Наразі скасування перебуває на стадії нормативного врегулювання.

"Ми вже це питання вирішили і вони нікуди не дінуться. І мешканці лівої, і мешканці правої сторони улиці матимуть змогу придбати пільговий абонемент", - повідомив в коментарі Гал-інфо керівник транспортної комісії Ігор Зінкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ