Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після Різдва в Україні має бути страйк, який паралізує владу, - Луценко

Є два варіанти подальшого розвитку подій в Україні. Про це учора, 24 грудня, під час спілкування із журналістами у Львові заявив політик, громадський діяч Юрій Луценко.

«Перший варіант - революційний, близький мені. Другий - еволюційний, до якого можливо нам і доведеться вдаватися.  Перший – вже у січні після Різдвяних свят організувати справжній страйк, а не просто маніфестацію вихідного дня. Впродовж усіх днів тижня організувати переможний страйк, який заблокує владу на всіх автошляхах, на всіх площах, в урядовому кварталі, у всій Україні і тоді владі доведеться визнати, що вона вже не влада», – зазначив політик.

Він також додав, що люди можуть виявитись не готовими ризикувати своїми робочими місцями, тоді доведеться вдатися еволюційним шляхом – брати участь у президентських виборах.

«Це складніше, адже це будуть не вибори, а це буде війна. Ми не матимемо ні чесного підрахунку голосів, ні чесної ЦВК, ні чесного закону. Однак суспільство потрібно готувати і до цього. До початку Майдану 80% українців були проти Януковича, а 46% за євроінтеграцію. За місць Майдану кількість тих, хто підтримує євроінтеграцію зросла до 62%. Це показує нам ціль. Ми маємо захоплювати не площі, а маємо захоплювати голови. Наше завдання захопити 80% голів планом нової країни – європейської України. 80% - проти Януковича, 80% - за Європу, 80% - за єдиного кандидата від опозиції. Тоді ми зможемо виграти вибори при будь-якому опорі режиму», - заявив Юрій Луценко.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ