Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Піца для дітей: як правильно обрати й на що звернути увагу

Не лише дорослі, а й діти полюбляють таку страву, як піца у Львові став одним з тих міст, де для малечі її купують досить часто. Й не дивно, адже вона смачна, поживна, а ще – яскрава, що так подобається дітлахам. Однак потрібно розуміти, яку піцу насправді можна купувати дітям та як правильно її обрати.

Яку піцу можна дітям: усі нюанси

Перш за все варто відзначити, з якого віку можна вводити піцу у дитячий раціон. У випадку, якщо мова йде про домашню страву, яка приготована під пильним поглядом батьків з урахуванням усіх особливостей харчування дитини, можна давати її у віці від трьох років. При цьому начинка має бути подрібнена на маленькі шматочки, які допоможуть малечі легше пережовувати. Таку страву рекомендується залишати у духовці на довший час, аби усі компоненти добре були оброблені температурою.

Якщо ж мова йде про замовлення піци у Львові – краще додавати таку страву до дитячого раціону після семи років. 

До складу дитячої піци можуть входити різноманітні інгредієнти. Наприклад, абсолютно безпечним для малечі варіантом будуть помідори, сир, варене куряче м'ясо, зелень. Варто відмовитись від важких овочів, наприклад, кукурудзи або болгарського перцю, які погано впливають на дитячий шлунок.

Дітям не варто споживати піцу, до складу якої входить копчене м'ясо, морепродукти, а також оливки й гриби. Гарне рішення – варіанти, які містять мінімум інгредієнтів, а також спецій.

Під час домашнього приготування страви не радять використовувати магазинний кетчуп або майонез. Краще самостійно приготувати томатну пасту з помідорів, яка буде кориснішою за консервовані аналоги. Не варто використовувати вершки: для дитячого шлунку кращим варіантом стане звичайна нежирна сметана.

Значення має й кількість піци, яку варто давати дитині. Починати треба з малого: нехай це буде невеличка піца, з якої малеча отримає лише один трикутничок. У випадку, якщо дітям сподобається й не буде проблем з травленням – можна поступово вводити піцу до раціону, при цьому слідкуючи за частотою споживання.

Доставка піци у Львові від ресторану Суші-Го

Для того, аби потішити не лише себе, а й дітей, варто звернути увагу на ресторан під назвою Суші-Го. У ньому можна віднайти не лише унікальні новинки японської, а й італійської кухні також, які припадуть до душі вередливій малечі.

В асортименті можна віднайти такі варіанти страви, які найбільше підходять дітям різного віку – від суто сирних та овочевих варіантів до м’ясних та оригінальних для школярів та підлітків. 

Ресторан пропонує власну кур’єрську доставку, що працює навіть за межами міста. А ще доставка повністю безкоштовна у випадку оформлення на мінімальну суму, що вказана на сайті закладу.

Присутні й корисні акції, що допоможуть зекономити час та власні кошти, а ще – куштувати більше італійських смаколиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ