Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ-5 фільмів про піцу

Італійська кухня завжди асоціюється з приємним проведенням часу.

Ароматна піца Domino's Pizza відмінно підійде для перегляду цікавого фільму в колі друзів або близьких. А ще можна влаштувати тематичну вечірку і запланувати перегляд картини, присвяченої популярній страві з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою. Дізнайтеся про п'ять найкращих фільмах, в яких піца знаходиться в центрі уваги.

«Містична піца» (1988)

Цей фільм варто подивитися лише тому, що головну роль зіграла Джулія Робертс. Сюжетна лінія будується навколо трьох офіціанток, які працюють в популярному закладі «Містична піца». Всі три дівчини мріють про романтику і справжню любов, незважаючи на різні риси характеру.

«Доставщик піци» (1991)

Картина розповідає про доставщика піци, який любить свою роботу і виконує її дійсно якісно. Хлопець ніколи не дозволяє собі принести продукт холодним. Але все змінюється, коли замовлення надходить з небезпечної частини міста. Комедія дарує безліч позитивних емоцій. Цей фільм відмінно підійде для родинного перегляду.

«Піца з доставкою» (2003)

Ця картина також розповідає про рознощика піци, який постійно потрапляє в неприємні історії. У перший же день своєї роботи на новій посаді він зустрічається з серйозними труднощами і розуміє, що в будинок клієнта входити не можна за будь-яких обставин. Хлопець встигає побитися з клоунами, чим піднімає настрій глядачам.

«Піца» (2005)

Це комедія, що має любовну лінію. Картина розповідає про взаємини молодої дівчини і хлопця, який працює рознощиком піци. Молоді люди вірять в те, що під час доставки піци можна нарватися на романтичні пригоди. Дівчина напрошується працювати разом з коханим, і вони дійсно весело проводять час.

«Людина-піца» (2011)

Назва комедії говорить сама за себе. Фільм розповідає про рознощика піци, який має надздібності. А отримав він їх завдяки незвичайним томатам, які стали об'єктом полювання поганих людей.

Кожен з цих фільмів заслуговує на увагу. Замовляйте смачну піцу і насолоджуйтеся переглядом!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ